8 Ekim 2012 Pazartesi

Bira Mayasının Faydaları Nelerdir ?

Bira Mayasının Faydaları Nelerdir ?


Bira Mayasının Faydaları Nelerdir ?


Bira Mayası



Bira Mayası Hakkında Genel Bilgiler
Hamur işlerini kabartmak amacıyla kullanılan Bira mayası sağlık için mükemmel bir sır olduğunun birçok kişi farkında değildir. Bira mayası neredeyse tüm evlerin mutfaklarında, ekmek yapımında, tatlılar için ve börekler için kullanılır. Bira mayasını bugüne kadar sadece hamurlarımızı kabartmak için kullanmaktaydık. Ama Şimdi Bira mayasının sağlığımız açısından da oldukça yararlı bilinmektedir. Spor yapanlar, gelişim çağında olan çocuklar, gebe bayanlar ve hastalıkların nekahat dönemini yaşayan insanlar için Bira mayası çokça tüketmesi gereken bir nimettir. Bira mayasını cilt ve saç bakımı içinde kullanabilirsiniz.



Bira Mayası’ nın Yararları (Faydaları)
• İçinde B9 (Folik asit) bulunan Bira mayası, gebe bayanların bolca tüketmesinde fayda vardır. B9 gebelik sırasında oluşan kansızlık problemine engel olur. Cenin içinde çok faydalıdır, anne karnında gelişmesini sağlar.
• Şeker rahatsızlığı olanların da faydasını göreceği bir maddedir Bira mayası.
• Güzellik, cilt için de çok faydalıdır Bira mayası. Cildin içerden ve dışarıdan beslenmesini sağlar. Sivilceleri yok eder.
• Bira mayası Karaciğer için önemli bir yardımcıdır, Karaciğerde oluşan toksinlerin temizlenmesini sağlayarak Karaciğeri arındırır.
• Hücrenin büyümesi ve de çoğalmasında da çok yararlıdır Bira mayası.
• Hazmı kolaylaştırır Bira mayası.
• Bira mayası saçlara da çok faydalıdır, saçları güçlendirip, sağlık kazanmasını sağlar.


Bira Mayası’nın Zararları
Bira mayasının zararı yoktur. Hamur işleri içinde fazla tüketilirse kilo almaya sebep olur.


























bira mayasının faydaları nelerdir


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder